img-bg
Albanian Language ShqipWhy Hostinkos

SHOUTcast Internet
Radio Streaming.

Për dekada, ne kemi fuqizuar klientë të SHOUTcast dhe radio, duke ofruar mjete për t'i ndihmuar ata të maksimizojnë potencialin e tyre të rritjes.

  • Siguron domenin tuaj, enkripton trafikun e faqes suaj
  • Web adresa që fillon me https:// në vend të http://
  • Wildcard - mbrojtje e nëndomenëve.
WhatsApp on +383 44 114 409
Tashmë duke hostuar me ne:
About Us

Gjithçka që ju nevojitet për të nisur udhëtimin tuaj të transmetimit.

Shumë kompani ofrojnë shërbime me cilësi të dobët duke rezultuar në kohë jofunksionimi të rregullt. Ne kemi dekada përvojë në monitorimin dhe mirëmbajtjen e serverëve. Ne përpiqemi të mbajmë një rrjet të klasit botëror, lider të transmetimit 24/7/365.

Read more at About Us

Trustpilot
4.9 out of 5 — Based on 105+ reviews »

Create your own Internet radio station!

Choose from one of the great value plans below or contact us for a custom quote.

8.49Monthly
Live Streaming Basic
128 kbps audio quality

Up to 100 Listeners

Unmetered Bandwidth

Both SHOUTcast V1 and V2

Control Panel Software

Order Now
12.49Monthly
Live Streaming Premium
192 kbps audio quality

Up to 300 Listeners

Unmetered Bandwidth

Both SHOUTcast V1 and V2

Control Panel Software

Order Now
16.99Monthly
Live Streaming Ultimate
320 kbps audio quality

Up to 800 Listeners

Unmetered Bandwidth

Both SHOUTcast V1 and V2

Control Panel Software

Order Now
Live Audo Streaming Features
24x7 Support
Anti-DDoS Protection
Live Google maps analytics
Fully Managed Service
Custom station webpage
FLASH & HTML5 Player
Embedding on any website
Facebook page stream Player

Postimet tona të preferuara nga blog-u.Ne hulumtojmë dhe përditësojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje origjinale.