img-bg
English

Përjetoni një tjetër nivel
të shërbimeve hosting.

Jemi në gjendje të sigurojmë mjedis web hosting vetëtimë të shpejtë dhe të ofrojmë shërbim të përkrahjes si askush tjetër.

Whatsapp në +383 44 114 409

.COM €12.00

.NET €15.00

150+ DOMAINS


www.
About us

Hostinkos nuk i ndërron fjalët!

Hostinkos nuk është një kompani që firmos dhe pastaj fshehet. Për dallim nga të tjerët, nuk ka kosto të fshehura apo ngritje të papritur të çmimeve.

Lexo më shumë në Rreth Nesh

Trustpilot

Si të filloj

Për të krijuar një faqe interneti duhet të ndiqni tre hapa bazik:

1. Regjistroni një emër domeni

Duke filluar nga .com gjeni një domen që përshkruan faqen tuaj · Domain

2. Zgjedhni një plan hosting

Hostët, si Hostinkos, ruajnë uebfaqen tuaj në web serverat e tyre. · Web Hosting

3. Lansoni faqen tuaj online

Nëse nuk keni një faqe, mos u shqetësoni, ne do ta krijojmë atë për ju · Web Design


Web Hosting i klasit të parë.

Blini dhe rinovoni me kosto të njejtë nga momenti që regjistroheni.

ProPlan ideal veçanërisht për faqe interneti të reja dhe faqe personale.

€3.49 /muaj
 • 1 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • 25 GB SSD web space
 • Pa limit email adresa
 • Migrim të webfaqes falas
 • Performancë e lartë
 • Abalazhuar me tipare mahnitëse
Shiko të gjitha detajetKonfiguro këtë plan

Biznes Plan ideal veçanërisht për biznese të vogla dhe dyqane online.

€5.49 /muaj
 • 1 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • Pa limit SSD web space
 • Pa limit email adresa
 • Migrim të webfaqes falas
 • Performancë e lartë
 • Abalazhuar me tipare mahnitëse
Shiko të gjitha detajetKonfiguro këtë plan

Biznes Plus Plan ideal veçanërisht për faqe me trafik të lartë dhe wordpress.

€7.49 /muaj
 • 3 domain hosting
 • Pa limit trafik
 • Pa limit SSD web space
 • Pa limit email adresa
 • Migrim të webfaqes falas
 • Performancë maksimale
 • Abalazhuar me tipare mahnitëse
Shiko të gjitha detajetKonfiguro këtë plan
Një platformë pagese plotësisht e sigurt kur porositni.

Ne ofrojmë Metoda Pagese fleksibile për të ndihmuar në lehtësimin e përvojës së blerjes duke mundësuar procesimin e kartës së pagesës automatikisht përmes 2Checkout. Platforma jonë është e siguruar me SSL, një sistem sigurie i përdorur gjerësisht.

Support background

Keni pyetje,
nuk jeni të sigurt nga të filloni?

Merrni përgjigje dhe këshilla nga Ekipi i Hostinkos, përmes telefonit apo live chat. I gjithë Ekipi është vërtetë i përkushtuar për të siguruar që çdo klient të ketë shërbim të përshpejtuar 24/7.

Merrni Ndihmë Tani

Shkathtësia mbi të gjitha!

Hosting banner
cPanel Web

cPanel Video Section

cPanel është paneli ynë standard i kontrollit. cPanel ju lejon të publikoni uebfaqe, të menaxhoni domenet, të organizoni web skedarët, të krijoni llogari email, dhe më shumë.


Më shumë arsye për të zgjedhur ❤ Hostinkos.

Ne i mbajmë gjërat mirë dhe thjeshtë

Ne e dimë që jo të gjithë janë dizajner ose kodues, kështu që ne nuk do t'ju hutojmë me zhargon të teknologjisë.

Me ne të dhënat tuaja janë të sigurta

Të dhënat tuaja të ngarkuara janë në serverë të sigurt, të vendosur në një qendër moderne të të dhënave.

Dyert tona nuk mbyllen kurrë

Nëse përballeni me ndonjë telashe, thjesht bëni pyetje. Koha mesatare e përgjigjes sonë është nën 20 minuta! [more]

Ne jemi të apasionuar pas punës që bëjmë, e cila është arsyeja pse ne hulumtojmë dhe azhurnojmë rregullisht blogun tonë me përmbajtje cilësore për t'ju mbajtur të azhurnuar me zhvillimet më të fundit nga Hostinkos dhe lajmet e industrisë përkatëse.


Domain icon
.com, .net, .org, .info...?Emra të domenit me një çmim që do ta pëlqeni!

 • Email forwarding
 • DNS management
 • Privacy Protection
 • DNSSEC Security
 • Control Panel


Ne garantojmë
që kurrë nuk do të rrisim çmimin për të cilin paguani për aq kohë sa jeni klient.